Alufælge. Tesla Model 3 – KW-SERIES S17 (to varianter)

14.995,00 kr.17.995,00 kr.

VIGTIG! opgiv venligst bilens reg. nr. i feltet når du bestiller, så vi er sikre på at du får de rigtige ventiler til bilen

Alufælge til Tesla Model 3 – KW-SERIES S17
(Komplet sæt) VIGTIG: vælg “hjemmelevering” ved bestilling (gratis fragt)

· 18, 19, 20, tommer alufælge, passer på alle Tesla Model 3

· Monteret og afbalanceret med Hunter vejtryk

· Inkl. monteret og kodet MHZ eller CUB BLE TPMS (plug and play)

· Inkl. bespændingskit

· Inkl. fragt

· Fælgens lakering: Gunmetal

· Monteret med Frigus EV Ice 3 vinterdæk – designet til elbiler.

  • 8×18 235/45-18 98V
  • 8,5×19 235/40-19 96V
  • 8,5×20 235/35-20 92W

Sendes med fragtmand, leveringstiden kan varierer alt efter efterspørgsel. I højsæsonen kan man forvente ca. 2 ugers leveringstid.

Om Frigus EV Ice 3 dæk.
Frigus er et Norsk dækmærke og er et registreret varemærke i EU (EUIPO) og Norge.

Tesla er relativt tunge biler, med et enormt kraftigt drejningsmoment. Karkasse og gummi kan blive beskadiget over tid, og dækket bliver vaklende og ustabilt. Frigus EV er designet til høj vægt og et højt moment fra en elbil.
Dæk med den blødeste gummi har også tendens til at svinge mere i vejoverfladen, i forhold til dæk med hårdere gummi. Men nu viser det sig (efter en masse informationsindsamling), at den faktiske stivhed af dækstammen og skuldrene også er vigtige.

Det er almindeligt kendt, at bilen slingrer på vejen med de velkendte dækmærker med blødt gummi, men det er ikke kun den bløde gummi, der forårsager ustabilitet på asfalten, også stivhed i karkasse og dækskuldre er vigtigt. Dækstammen på FRIGUS EV er væsentligt mere stiv end alle andre dækmærker. Det skyldes bl.a. at der er extra mange materialer i et Frigus dæk, end feks Bridgestone eller Michelin, som har færre materialelag.

Frigus indeholder Tread 2 polyester, hvilket betyder at der er to radiale kropslag af polyestersnor støbt ind i gummiet under slidbanens midterlinje. Derudover angiver “2 steel + 2 nylon”, at der er to bælter af vinklet stålsnor og 2 lag af periferisk hætte nylonsnor. Sidewall 2 polyester angiver, at dækket har to radiale kropslag af polyestersnor i hver sidevæg på de bredeste punkter af dækkets sektionsbredde. (Sektionsbredden er afstanden mellem dækkenes indre og ydre sidevægge). De to polyester sidevægslag er en fortsættelse af de samme to polyester kropslag under slidbanens midterlinje.

Konklusionen er, at det bedste vinterdæk til Tesla-modellerne og lignende elbiler, er dæk med både stiv karkasse og dækskuldre, hvilket opretholder de køreegenskaber / stabilitet, du har med de bedste sommerdæk.
Når det kommer til reduceret risiko for akuaplaning, skal vinterdækket have samme dækprofil som et sommerdæk med 4 langsgående dræningskanaler. For at dækket fungerer godt som vinterdæk på hårdpakket sne og is, skal dækket have blødt gummi og mange lameller, men også gummi, der ikke hærder over tid.

En extra sidegevinst for miljøet er, at du kan reducere de miljøskader et bildæk forårsager, da Frigus dækket udsender meget mindre gummistøv for hver kørt kilometer, sammenlignet med de velkendte dækmærker, der dominerer vejene i dag. Det gummistøv der ender i naturen, skal være nedbrydeligt naturgummi i stedet for plastgummi (fuldt syntetisk gummi), der dræber livet i havet ✅

Ikke desto mindre skal dækket stadig have blødt gummi, der griber godt nok på is og hårdpakket sne, og det gør Frigus.

Støjmæssigt ligger Frigus i den rigtig fornuftige ende, med en max dB grænse på kun 68 dB.

Den øvrige mærkning er C for brændstof og C for aquaplaning.

Alufælge. Tesla Model 3 – KW-SERIES S17

Vægt N/A
Variant

18" Gun metal (Frigus EV vinterdæk), 18" Satin sort (Frigus EV vinterdæk), 19" Gun metal (Frigus EV vinterdæk), 19" Satin sort (Frigus EV vinterdæk), 20" Gun metal (Frigus EV vinterdæk), 20" Satin sort (Frigus EV vinterdæk)

Andre kiggede på:

Scroll to Top
Scroll to Top