Stænklapper/Mud flaps, passer til Tesla Model 3

349,00 kr.389,00 kr.

Stænklapper/Mud flaps til Tesla Model 3.

Her er et produkt, som du virkelig bør overveje som Tesla Model 3 ejer. Det er alm. kendt blandt “Tesla-folket”, at bilen har nogle svage punkter på paneler og skærmkanter. Ofte ser man eks. på, at lakeringen er helt slidt af i disse områder, allerede efter de første år. Så herfra GreenCarGear, vil vi på det kraftigste anbefale at man får monteret stænklapper. Disse kan nemt monteres uden at bore i bilen, man bruger blot de eksisterende huller og skruer/klikker de nye på. De originale som (nogle gange) følger med bilen, har desværre en tendens til at opsamle skidt og mudder bagved. Med sættet fra os, er du ude over det problem, da disse har et anderledes design, hvor der ikke bliver samlet skidt mv.

Overvej i samme omgang at få LLumar® folie (verdens bedste folie) på din bils paneler, for at opnå fuld beskyttelse.

Komplet sæt 4 stk. Inkl. clips til montering.
Farver: Sort, Blå, Rød, Grå, Hvid, Sort plast.

Bemærk: for Model 3 efter januar 2020 er der ikke længere nogen bolte på de bageste stænklapper, her installer man dem ved at bruge plastpropperne på samme måde som de forreste.

Monterings-video

Montering:
FL = Venstre foran
FR = Højre foran
RL = Venstre bag
RR = Højre bag

 

Stænklapper/Mud flaps til Tesla Model 3. Komplet sæt 4 stk. Farver: Sort, Blå, Rød, Grå, Hvid, Sort plast.

Vægt 1,0 kg
Farve

Blå, Grå, Hvid, Rød, Sort, Sort plastik (ikke lakeret), Sort plastik (ikke lakeret) enkelt stk. FL/venstre forrest, Sort plastik (ikke lakeret) enkelt stk. FR/højre forrest, Sort plastik (ikke lakeret) enkelt stk. LR/venstre bag, Sort plastik (ikke lakeret) enkelt stk. RR/højre bag

Andre kiggede på:

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top
Scroll to Top

Støt brysterne i hele uge 40

Vi donerer 30 kr. for hver ordre vi modtager