TeltoCharge 11kW ladeboks med app-styring

3.995,00 kr.

INTRO-TILBUD + FRI FRAGT 

TeltoCharge 11kW ladeboks

TeltoCharge 11kW ladeboks i topkvalitet med 3 års garanti.
Ladeboksen er til dig, som ikke kun vil have en god ladeløsning i høj kvalitet, men også gerne vil have at det ser godt ud. Boksen kommer i to farve-varianter, i et lækkert nordisk design.

TeltoCharge er til dig som vil eje din egen ladeboks, og samtidig ikke vil betale for et dyrt abonnement hos en ladeoperatør. Du kan på den måde udnytte den billige strøm om natten og oplade din bil meget billigt. En løsning som i mange tilfælde er langt billigere i forhold til div. abonnementer.

TeltoCharge kan bruges til el- og hybridbiler med Type 2 stik og den har fejlstrømsdetektion inkl. 6mA type B som gør, at man ikke har behov for det dyre RCD-B i din eltavle.
Ladeboksen kan styres gratis via app.

Stiktype : Type 2.
Ladekabel længde: ca. 5 mtr.
Wifi/bluetooth: Ja
Max. power: 11kW (3 faser)
Styring via gratis app
IP55
Fabriksgaranti: 3 år mod fabrikationsfejl.
TeltoCharge Vejledning

 

Derfor bør du overveje at skifte til en 11 kW oplader med kraftstik.

Det medfølgende ladekabel (mormorlader) som følger med de fleste elbiler, er tiltænkt som nødkabel/nødladning, og ikke til daglig opladning.

Sikkerhedsstyrelsen fraråder brugen helt: – “Vi kan på ingen måde give råd om, hvordan man kan bruge nødkablet til at lade, når vi fraråder det. Det svarer til at spørge Sundhedsstyrelsen til råds om at ryge cigaretter mest hensigtsmæssigt. Under alle omstændigheder skal man følge bilfabrikantens anvisninger”  Mette Cramon

Om opladning af elbil – Sikkerhedsstyrelsen

En ladestation eller en bærbar lader som tilsluttes sit eget 16A CEE udtag, anbefales altid at have sin egen sikringsgruppe. Derfor anbefales det altid at der udføres ny installation til lader, udført af autoriseret elinstallatør.

 

Hvor lang tid tager det at lade?

 

Mormorlader: 
Dette er et ladekabel, som typisk følger med bilen. Laderen kan bruges i en almindelig stikkontakt. Hvis man har en elbil med et mindre batteri, kan den lades fra 0-100% i løbet af en nat.
Bemærk! sikkerhedsstyrelsen anbefaler at man ikke anvender en mormorlader til daglig opladning, da stikkontakter ikke er lavet til de lange belastninger.

TeltoCharge 11 kW ladeboks:
Hvis man har mulighed for at installere en 11 kW lader derhjemme, så kan man lade med en effekt mellem 3,7 kW (typisk hybridbiler) og 11 kW, hvilket afhænger af bilens ”interne oplader”.

Eksempel:
Hvis batteriet er 70 kWh, og du oplader med TeltoCharge, med en effekt på 11 kW. Så tager det ca. 6,3 timer at oplade batteriet fra 0 til 100% (70/11 = 6,3)

TeltoCharge 11kW ladeboks.
3 års garanti.

Vægt 5,2 kg
Farve

Accoya Wood, Slate Grey

Andre kiggede på:

Du kunne også være interesseret i...

  • Lader til elbil
  • Tilbehør til lader til elbil
  • Tilbud!

    Holder til ladekabel

    49,00 kr.
  • Tilbud!
Scroll to Top
Scroll to Top