Søg
Close this search box.

Om os

Om Os
Historien om GreenCarGear startede
tilbage i 2020 på et lille hjemmekontor. Her kunne en vaske ægte elbil-nørd hygge sig et par timer om ugen, med at drive webshoppen på hobby niveau. Lagerbeholdningen var minimal og bestod af en lille håndfuld udvalgte produkter til Teslasom kunne stå på de tre nyindkøbt reoler på kontoret eller faktisk var den sidste reol slet ikke taget i brug endnu. Vores tvillinger,dengang 8 år, havde den daglige lommepenge-tjans, at aflevere dagens bestillinger med en trækvogn, hos den lokale GLS pakkeshop. 

Allerede efter den første måned, begyndte tingene dog at tage fart, og webshoppen skiftede navn til GreenCarGear og blev optimeret og opgraderet. 

Der gik ikke længe før webshoppen krævede mere end fuldtid og kontoret var for småt, og både resten af huset og garagen blev taget i brug – så selvom det lyder helt kliché-agtigt, så startede firmaet i en garage. 


Propfyldt garage og hus
Tingene tog for alvor fart i 2021 – både vores sortiment og vores lager vækstede uge for uge med flere spændende produkter, til både Tesla og andre elbiler- og til sidst var der ganske enkelt ikke mere plads i privaten. Januar 2022 blev året hvor vi rykkede vi ind i vores nye lager- og kontor bygningadressen, Teknikervej 20-24 i Fredericia, centralt beliggende ved motorvejes afkørslen til Fredericia. 

I marts 2023 udvidede vi endnu engang vores lokaler til 750 m2. så vi kunne få plads til endnu flere nye og spændende produkter. Men allerede i august 2023 blev det igen for småt, så vi udvidede endnu en gang vores lager, denne gang med rampe, så vi fik mulighed for at modtage vores produkter i containere. I dag råder over ca. 1.200 m2. 

Produkterne
Vi
arbejder tæt sammen med de største leverandører og producenter inden for udstyr og tilbehør til elbiler og vi udvikler sammen løbende nye produkter til div. elbiler. Kombinationen af deres tekniske viden og grundige tilgang til opgaverne,  og vores visioner og knowhow, giver opskriften på gennemtænkte og smarte produkter til elbiler.

Et
godt eksempel på dette er GCG Max, som er vores eget Premium brand. Når man køber produkter fra GCG Max kan man vide dig sikker på, at man får markedets højeste kvalitet, samt en oplevelse af, at man virkelig får noget for pengene. Vi er så sikre på vores produkter, at vi tilbyder 2 års fuld garanti på alle GCG Max produkter i vores sortiment. 

Vi forhandler udelukkende gennem vores webshop, hvor 99% af alle vores produkter bliver sendt indenfor 48 timer fra eget lager i Fredericia. 

Danmarks bedste kundeservice 
Ærlighed og god service er hjørnesten i GreenCarGear. Da vi startede, satte vi som mål, at vi ville yde Danmarks bedste kundeservise. Derfor sælger vi kun ting som vi selv kan stå indenfor – med nem og klar kommunikation. Vi holder dig altid opdateret gennem hele købsprocessen, og du har altid mulighed for at komme i kontakt med os via mail som vi svarer hurtig tilbage på. Vi bestræber os altid på at besvare mails så hurtig vi kan.

En grøn profil…selvfølgelig
Som
et ansvarligt og tidssvarende firma, ønsker vi at træffe de rigtige valg og have en grøn profil. Vi er en mindre virksomhed med stor vækst, og derfor har vi hele tiden fokus på, hvordan vi kan tænke, optimere og agere mere ansvarligt. Vi bruger f.eks. miljøvenlig indpakning og emballage og tape. Du kan også sagtens opleve at modtage en pakke fra os, som tidligere har været brugt. Fejler papkasserne ikke noget, skal de naturligvis genbruges. Vi forsøger så vidt muligt også, at begrænse brugen af plastik til indpakning af div. produkter. 

Vi er meget stolte af vores høje kreditværdighed. Det er baseret på Dun & Bradstreets kreditvurderingssystem, som er verdens ældste og mest velrenommerede. Systemet vurderer en virksomheds betalingsevne ud fra en række beslutningsregler. At drive en kreditværdig virksomhed kræver tid, dedikation og hårdt arbejde. Vi håber, at du ser værdien af ​​at handle hos, eller samarbejde med en kreditværdig virksomhed.

Scroll to Top