Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

Betaling

GENERELLE OPLYSNINGER 

GreenCarGear ApS
CVR-nr.:  43402056
Teknikervej 20-24, Erritsø
7000 Fredericia
Mailadresse: hey@greencargear.dk

GreenCarGear modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, ViaBill, Anyday.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Vi tager ingen kortgebyrer.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)
GreenCarGear benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Vi tager forbehold for eventuelle tekst- og trykfejl, samt for udgåede produkter, udsolgte produkter og leverandørsvigt. Der tages forbehold for pris-, sortiments- og konstruktionsændringer. Der tages forbehold for at de viste produktbilleder ikke nødvendigvis afspejler produktet 100%. Der kan forekomme produkter der løbende ændrer farve og udformning, men vi bestræber os naturligvis på at holde alle produktbilleder opdateret.

Bestillingsvarer/forudbestillinger.

Når du køber produkter som bestillingsvarer/forudbestilling, betyder det at du bestiller en vare med længere leveringstid end normalt.
Normalt trækker vi først pengene for din ordre, så snart de bliver afsendt fra vores lager. Men ved bestillingsvarer/forudbestillinger, vil vi trække pengene for din ordre før afsendelse, og der vil dermed forekomme en forudbetaling af ordren.

Levering

Burd Express Delivery

Med Burd Express Delivery leverer vi din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12. Du modtager pakken mellem kl. 18-22 på hverdage. *Burd Express gælder i udvalgte landsdele. Indtast dit postnummer i checkout, og se om du kan få leveret samme aften i dit postnummer. Burd Express Delivery (65,-).

Hvilke pakker kan du få leveret med Burd?

Hvis en pakke skal kunne leveres med Burd, skal den leve op til følgende kriterier:

  • Maksimal vægt: 20 kg
  • Maksimal længde: 100 cm på længste side
  • Maksimal samlede størrelse: 100.000 cm3

Under bestilling af det enkelte produkt kan du se, om du har mulighed for levering med Burd.

Live-track din pakke, når den nærmer sig

Du vil modtage en SMS mellem kl. 18.00 og 19.00 med bekræftelse på, at pakken bliver leveret samme aften. SMS’en indeholder et link til sporing af pakken samt et tidsestimat på, hvornår pakken forventes leveret. Du kan også live-tracke buddet og se det præcise leveringstidspunkt.

Sådan ændrer du din levering fra Burd

Hvis du ønsker at ændre din levering – f.eks. leveringsdag og adresse – kan du gøre dette, når der er oprettet en label til pakken. Du gør det via et link i den SMS, som du får tilsendt. Ud over at ændre leveringsdag og adresse kan du også give fuldmagt til at placere pakken, hvis du ikke er hjemme. Ændringerne skal bekræftes via mail. NB! Burd har ikke nøgler til lejlighedsopgange.

Hvis du har spørgsmål til din levering fra Burd, skal du henvende dig til deres kundeservice. Du kan læse mere om Burd her.

GLS

Leveringstiden for GLS er ca. 1-3 hverdage.
GLS Pakkeshop (39,-) – GLS Hjemmelevering (59,-) GLS Erhverv (59,-) 
Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig. Der opnås fri fragt til pakkeshops, ved en samlet købspris på 2.000 kroner (DDK).
Tip: du kan oprette en fuldmagt direkte i GLS-appen. Så har buddet mulighed for at sætte pakken på adressen.

Fortrydelsesret

Som kunde har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos GreenCarGear ApS.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hey@greencargear.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Pakken sendes til:
GreenCarGear ApS
Teknikervej 22
7000 Fredericia.

Du kan bestille din fragt her: Link til returportal 
(Bemærk, forsendelsen skal sendes som omdeling til adressen, vi tager ikke imod retur-pakker som er sendt til pakkeshops og lign. Produktet skal returneres i original emballage, og være pakket forsvarligt, så det ikke tager skade under transport).

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og kan være af forringet værdi. Dette kan betyde, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til GreenCarGear at vurdere varens stand. Du skal sende varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.  Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Uafhentet pakker i pakkeshops: Hvis du ikke har hentet din pakke i pakkeshoppen indenfor tidsfristeten, vil pakken automatisk blive sendt retur til os. Du bedes kontakte os og opgive dit ordrenummer. Du bliver opkrævet nyt fragtbeløb, da vi skal gensende pakken til dig. Hvis du ikke har hentet sin pakke, kan det ikke betragtes som en fortrydelse af købet.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Du kan hurtig og nemt bestille fragt her: Link til returportal 

Sendes til:
GreenCarGear ApS
Teknikervej 22
7000 Fredericia

Du har 30 dages returret. Er denne overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til GreenCarGear i rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Reklamationen frafalder hvis fejlen skyldes forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
GreenCarGear dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
Ved returnering kontaktes virksomheden:
GreenCarGear
Send mail

GreenCarGear ApS kan ikke holdes ansvarlig for evt. garantisager hos Tesla, eller andre bilmærker, for eftermonteret udstyr og tilbehør, foretaget og monteret af køber selv. Brug af produkter, installation og montering af diverse produkter købt hos GreenCarGear ApS, er på købers eget ansvar. GreenCarGear ApS kan ikke holdes ansvarlig for evt. skader, som er lavet af køber selv under f.eks montering/afmontering/installation eller forkert brug af et produkt.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på hey@greencargear.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus: naevneneshus.dk 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her. 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr    

PERSONDATAPOLITIK  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos GreenCarGear ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på greencargear.dk er GreenCarGear ApS  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hey@greencargear.dk.  


Standardfortrydelsesformular

Kan også hentes ved at klikke her

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Greencargear.dk

Teknikervej 20, Erritsø

7000 Fredericia

Mailadresse: hey@greencargear.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26.07.2022

Scroll to Top