Søg
Close this search box.

GCG Max Premium luftmadras med memory foam.

2.599,00 kr.

GCG Max Premium luftmadras med memory foam.
Tesla Model 3 tilbehør

Vores selvoppustelige GCG Max Premium Madras er en behagelig, tyk, blød madras, og nok den bedste madras på markedet, når du skal overnatte i bilen. Madrassen er en luftmadras, som samtidig har et memory foam lag.

Den er designet specielt til at passe ind i din Tesla og kan bruges i alle Tesla-modeller med sammenklappelige bagsæder. (madrassen kan naturligvis også bruges i andre biler, her anbefaler vi at du måler din bil først, inden køb)
Så har du planer om roadtrip og ferie på farten, så er denne madras et absolut “must-have” 🤩

Selvoppustelig madras:
Man åbner blot ventilerne og madrassen puster sig selv op inden for nogle få minutter. Vil man have en lidt mere fast madras, så kan man med fordel puste lidt mere luft i madrassen, med den medfølgende genopladelige pumpe, med indbygget batteri. Pumpen kan oplades via det medfølgende USB kabel, og den kan også suge luften ud af madrassen igen, efter brug. Dertil kan pumpen også bruges som powerbank til opladning af f.eks mobiltelefoner mv.

Madrassen kan bruges i enhver bil eller SUV, så længe det har foldbare bagsæder! Kan også bruges i et telt, eller som en ekstra gæsteseng derhjemme.
Opbevaring: Når den er fuldstændig tømt for luft, passer madrassen i den nederste trunk (Tesla Model 3/Y)

Mål pakket sammen: ca. 43 x 36 x 36 cm.
Mål oppustet: 13 x 130(100) x 200 cm. (Se billede)
Madrassen kan opbevares i frunk-rummet på Tesla.

Opbevaring: For at maksimere levetiden på din selvoppustelige madras ,anbefales det at man opbevare den delvist oppustet med de 4 ventiler åbne af og til. Hvis din madras ikke opbevares helt oppustet, kan skummet eller cellerne inde i den blive “overstrakt”, hvilket kan skade madrassen over tid.

Hvad er inkluderet?

1. Premium Madras

2. Rejsetaske med bærerem.

3. To stropper for at forhindre madrassen i at folde sig ud under opbevaring.

4. Trådløs genopladelig pumpe (batteri indbygget) inkl. USB-A ladekabel. (kan også bruges til at tømme madrassen for luft, samt bruges som powerbank til opladning af f.eks mobiltelefon)

GCG Max er et dansk brand, og er vores eget mærke. Med produkter fra GCG Max kan du vide dig sikker på, at du får højeste kvalitet, samt en oplevelse af, at du virkelig får noget for pengene.

Bemærk: på dette produkt tilbyder vi ikke 30 dages returret, som på alle vores andre produkter. Her gælder de alm. regler for returnering af produkter.
Produktet kan ikke returneres ved tegn på brug af madrassen.

Garantien dækker: Utætheder i samlinger, ventiler. Dækker ikke utætheder dirkete på madrasen, som f.eks er forårsaget er småsten og lign.

 

GCG Max Premium luftmadras med memory foam.

Vægt 7,9 kg

Andre kiggede på:

Du kunne også være interesseret i...

  • Køb komplet taskesæt, der er skræddersyet til din Tesla, og andet tilbehør til Tesla hos GreenCarGear
  • Tilbud!

    USB Adapter 3.0 type A, til et USB 3.1 type C. 

    Original price was: 45,00 kr..Current price is: 35,00 kr..
Scroll to Top